Adam Borics Fighting Academy

Szívügyünknek tartjuk a magyar emberek egészségét és a fiatalok fejlődését, így megnyitottuk első edzőtermünket 2023-ban, Egerben.

Sportegyesületünk 2023 májusában nyitotta meg kapuit Egerben, minden küzdősportolni vágyó ember számára. Alapítónk Borics Ádám, régen dédelgetett álma vált ezzel valóra. Bár Ádám későbbre tervezte a terem nyitását, viszont az élet úgy hozta, hogy keresztszalag műtétje után huzamosabb ideig Magyarországon kellett tartózkodnia. Kihasználva az otthon töltött időt, úgy döntött hogy a jövő generációjára helyezi a fókuszt és elkezd utánpótlásneveléssel foglalkozni. Ebben segítségre lelt Etelaky Lajos, korábbi könnyűsúlyú harcosban, aki főedzőként Ádám távollétében is magas szakmai szintű edzéseket tartva adja át tudását a terembe látogatóknak.

Jelenleg kb 30-40 fő látogatja edzéseinket, ebből pedig 8-10 fő versenyző is. Bár 2023 tavaszán alakult meg a csapat, büszkén mondhatjuk hogy ’23 novemberében már 7-en versenyeztek Kempo szabályrendszerben, ahol igen szép eredményeket értek el.

További versenyeken és különböző szabályrendszerekben is tervezünk indulni a jövőben.

Edzőtermünkbe és Egyesületünkbe mindenkit szeretettel várunk kortól,
nemtől és tudástól függetlenül!

Csatlakozz hozzánk és legyél Te is a #teamborics tagja!